Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.07.2017 05:22 - Дано ме подмине
Автор: larryone Категория: Политика   
Прочетен: 1343 Коментари: 2 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

  Обезвереното българско общество, никога няма да се изправи срещу циганите - просто не ни стиска. Отдавна вече нямаме топки за да свършим нещо подобно, рискувайки битието си. Можем само да викаме ""българи юнаци"" по телевизията, считайки това за проява на висш героизъм, докато същевременно циганите ни е..т, хайде ще го напиша културно - докато циганите ни насилват сексуално. Изключително смешно и жалко.

   На този фон, непрестанните приказки за патриотизъм, за това, как всеки българин носел в сърцето си Левски и Ботев и едва ли не е готов веднага ""да падне в бой за свобода"", звучат изключително нелепо.

    Да, няма пленени български знамена в бой.
    Да, някога може да е имало (и е имало) храбри българи.
    Да, някога може и да са ни наричали ""прусаците на балканите"", но това време е отминало безвъзвратно.


    Съвременните българи сме се превърнали в охлюви, свили се в черупката си и плахо подали  по едно око, страхливо  наблюдаваме случващото се, шепнейки: - ""дано ме подмине...""




Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

1. deleted-4udovi6teto - ...
18.07.2017 07:42
Това е истината.
Било, каквото било.
И едва ли вече някога ще се повтори...
Чу
цитирай
2. vencivaleri1951 - Не е страх-
18.07.2017 20:02
равнодушие е. Циганската престъпност наистина е брутална, но не тя е най страшната.
Циганите извършват жестоки и необясними престъпления срещу личността, но леталните изходи от тях са след запетайката по сравнение с жертвите например на здравната "реформа". Икономическите движения които се извършиха след промените пък "убиха" за България милиони. В края на краищата премиер на България е човек който публично и демонстративно ръководи разстрела на един нещастен и уплашен човечец скрил се във вилата на родителите си-Джангъра ли беше...Нещо повече, България е укорена, а май и осъдена за това убийство, а убиецът е премиерът ни
Неволите с циганите са чисто икономически, а решение просто няма. То и статистически сме толкова бедни главно заради тях. Трета или четвърта генерация от циганите са напълно неграмотни и в голямото болшинство не са хващали работа. Те, че са податливи и с криминогенен манталитет си е едно на ръка, но някой от тях и да иска да се измъкне от гетото няма как да го направи. Вегетират вътре и "трупат" омраза ...и после идва Бяла. Това е убийство от натрупана омраза...Не към Алекс, Иван или Траян...За тях мизерията им е заради българите Виждат момче по добре облечено, видно по грамотно, с перспектива може би пред себе си...и го мразят...и го убиват
От друга страна имат и известно право да мразят. Те не са управлявали, те не са кредитни милионери, те банки не са източвали, те предприятия не са дарявали и фалирали...Това е все българска престъпност, а циганската е една от разновидностите и...
цитирай
3. larryone - Здравей Венци, наистина мизерията ...
19.07.2017 04:28
Здравей Венци,

наистина мизерията е страшна, а чувството за несправедливост - голямо. Има обаче цигани, които са напълно интегрирани, срамуват се от ''своите'', живеят извън катуна, ходят на работа и за социални помощи и кражби не си и помислят. Болшинството обаче, не стават за нищо и са се превърнали в 100% - ови паразити.
Написаното, всъщност беше за заспалите българи, а целта ми беше да се замислим, защо станахме такива плужеци. Именно тази страхливост прави възможен Борисов, Пеевски и всички останали престъпници с имунитет.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: larryone
Категория: Политика
Прочетен: 403646
Постинги: 176
Коментари: 727
Гласове: 630
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031