Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.12.2016 15:25 - Кой ще плати?
Автор: larryone Категория: Политика   
Прочетен: 1133 Коментари: 2 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg



     Гръмнаха цистерни, изгоряха живи хора, срутиха се къщи.Страхливи журналисти, треперейки, плахо задават безобидни въпроси, демострирайки пълна липса на характер и личностна основа - ще рече човек, че са расли без родители.Експертите това, експертите онова...Премиерът в оставка Бойко Борисов каза това, разпореди онова...

     Какви експерти бе хора, нали това са същите подлизурковци, дето сума ти години не могат да установят причините за взривовете във военните производства в Горни Лом, на Петолъчката, в Арсенал и Терем?! Кое ви наведе на мисълта, че този път ще е различно? Или целта е отново да няма виновни и всичко да се покрие напълно, така както е обичаят у нас?


    Борисов обеща Финансовото министерство да отпусне средства за строеж на нови къщи на пострадалите.Чудесно - когато имаш усещането, че цялата Вселена се е срутила върху главата ти, ръка, която да те побутне по рамото и да ти помогне да се изправиш е нещо много важно.

    НО:


    Този път, кой ще плати? Напомням, че парите, които евентуално ще бъдат отпуснати, не са от джобните на Борисов, нито са от спестяванията на Горанов.Те са наши - мои и твои. Затова питам: кой ще ги възстанови?


    Отговорът, трябва да е само един - Булмаркет.Вярно, фирмата е милиционерска, офшорна и в навиците и не влиза спазването на законите, но стига.Както аз не мога да се кача в колата си без Гражданска отговорност, така и фирмата би трябвало да има един куп застраховки включващи отговорности при причинени щети и смърт на трети лица.


    Писна ми, Репата да си прави пиар с моите пари и за сметка на хорското нещастие.Като е толкова окумуш, да подгони Цеко Минев и Георгиус Георгиу да плащат.Знам, че въпросните другари не са свикнали да изваждат, но вече се налага да се научат.Мина повече от четвърт век и наличието на подобни хора е пълен анахронизъм.Или може би не ? Всъщност, в близките дни щи се разбере, продължават ли гордите наследници на Ботев и Левски да се свиват като сритани помияри или най-най сетне ще  демонстрират някакъв зачатък на характер. Не съм оптимист, но искрено се надявам този път хората да ме опровергаят.


    Време е.


   




Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

1. kunkata - И ДА
12.12.2016 15:29
ВЕДНАГА СЕ НАМЕРИХА ПАРИТЕ. А ЗА ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ НЯМА!
ЗАЩО СЕ ОТКАЗВА ПОМОЩТА ОТВЪН?
цитирай
2. larryone - ВЕДНАГА СЕ НАМЕРИХА ПАРИТЕ. А ЗА ...
12.12.2016 16:34
kunkata написа:
ВЕДНАГА СЕ НАМЕРИХА ПАРИТЕ. А ЗА ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ НЯМА!
ЗАЩО СЕ ОТКАЗВА ПОМОЩТА ОТВЪН?

За да се демонстрират възможности, каквито всъщност нямаме.С други думи - фукня.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: larryone
Категория: Политика
Прочетен: 403710
Постинги: 176
Коментари: 727
Гласове: 630
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031