Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.03.2015 06:06 - Царска утрин
Автор: larryone Категория: Политика   
Прочетен: 3072 Коментари: 5 Гласове:
9

Последна промяна: 21.03.2015 06:09

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg


                                                    Кремъл - 5.30 сутринта



    Секретарят влезе в спалнята и тихо се приближи до огромното легло. Известно време остана старателно заслушан, но под завивките се долавяше само равномерното дишане на човек, който няма проблем със синусите и спи сам. Внимателно докосна спящия  по рамото и  прошепна:

    - Владимир Владимирович, пора...

    С рязък замах, ръководителят на Руската Държава отметна завивките и скочи на пода. Отмести настрани дебелия килим и започна да загрява. Прави лицеви опори и коремни преси в продължение на двайсетина минути, а в стаята се чуваше само учестеното дишане на трениращия. Щом реши, че е загрял достатъчно, Първия хвана секретаря за реверите и започна да тренира захвата си. О-гоши, харай-гоши и учи-мата се редуваха като светкавици с кибисугаеши и укиваза. След като се упражнява  около десетина минути, Путин изкомандва:

    - Хаджиме!

   Секретарят,  знаеше добре стремежа на руския лидер да побеждава на всяка цена и във всичко. Що се отнасяше до джудото обаче, Владимир Владимирович беше максималист и признаваше за успех само постигането на ипон.Победата с вадза-ари, или недай боже с юко, сутеми-вадза и юсей-гачи,  считаше за загуба и секретаря внимаваше много да не му се опъне прекалено. Не си струваше да дразниш излишно човека, управляващ Държавата еднолично.




                                                  Кремъл - 6.30 същата сутрин



    Владимир Владимирович излезе от банята. Захвърли хавлията на пода и се огледа доволно в голямото огредало от Муранско стъкло. Изглеждаше във страхотна форма, а шейсетте и две години, въобще не му личаха. Облече се набързо,среса още мокра оредяващата си коса и седна на масата за закуска.
    Руският лидер, много внимаваше какво яде и недопускаше никакви излишъци в менюто си. По това се отличаваше напълно от своите предшественици. Обикновено закусваше чай и елдена каша, а не шампанско и черен хайвер (както правеше правеше понякога Горбачов), нито пък пиеше водка сутрин, какъвто беше обичая на Элцин (бог да го прости). Не му трябваше алкохол - считаше пиенето за основния бич  на руския народ. Властта, успяваше изцяло да замести спирта в съзнанието му.





                                                    
   7.00 



     - У вас есть письмо...

     Владимир Владимирович допи чая, сложи очилата за четене и отвори електронната си поща. Най-отгоре, с наи-висок приоритет бе списъкът с ежедневните теми в блог.бг. Руският лидер, харесваше много въпросния сайт, следеше го редовно и не минаваше ден, без да  прочете всички постинги. Най-много му харесваха тези, които считаха, че всичко направено от него е правилно.
    Така беше и сега - Първият бързо се логна и с ъс задоволство погледна към Първа страница. Отново, от десет челно класирани писания, осем възхваляваха политиката му и считаха, че Немцов сам си е виновен за това, което му се случи, както и наричаха украинците зпълни фашисти, заслужили окупацията си.Застъпниците на противоположното мнение доколкото въобще ги имаше, бяха двама-трима и  гледаха към Първа през крив макарон.


    - Гледай  ти  - изсумтя той - нашите идеологически магарета, въобще не могат да се оправят с критиците ни,  докато българите го правят чудесно и то напълно безплатно.

    И с усмивка на уста, Владимир Владимирович намести очилата и започна да чете....





Тагове:   Путин,   джудо,   блогбг,


Гласувай:
10



Следващ постинг
Предишен постинг

1. getmans1 - Поздравления и хубав ден! :)
21.03.2015 07:15
Направо, трепач и нямам думи,!
Та казваш, че се зачети, което значи цезарят ще остане доволен, че неговите хора тук са предизвикали прокурорски и данъчни проверки на всички останали НПО-та, че с доносите си са БАНнати 5-6 тина блогъри а списъка постоянно набъбва!?!

Утре сутринта ще трябва да потренира и „малко усмивки пред строя“ тъй де всеки труд трябва да се уважава.

Той ги разбира тия работи, за това е, Цар и Цезар, и Император !!!
цитирай
2. tutankhamon661 - !!!!!!!!!!!!!!
21.03.2015 07:43

..... след кaто прочете всичко, Путин направи заключение:

- Хубаво е да видиш, че имаш толкова раболепни роби, готови да изпълнят всяко твое желание, включително сексуално, и чакащи просто да кажеш нещо, за да се съгласят. А най-хубаво е, когато робите не осъзнават, че са роби.

цитирай
3. didanov - оригинална идея
21.03.2015 09:23
Щи ми интересно да прочета как започва сутринта на Обама и Бб
цитирай
4. born - И на Поросенко.
23.03.2015 21:17
И на Поросенко.
цитирай
5. zaw12929 - Фантазия и талант- Бог ви е дарил с ...
31.07.2015 21:59
Фантазия и талант- Бог ви е дарил с доброта! Успехи!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: larryone
Категория: Политика
Прочетен: 405054
Постинги: 176
Коментари: 727
Гласове: 630
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930