Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.09.2013 05:34 - За кефа на едно ченге
Автор: larryone Категория: Политика   
Прочетен: 652 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg


   
  "Полицията няма да има заповед да упражнява насилие, но ако трябва да защити български граждани, в рамките на закона, ще употребява сила" - Цветлин Йовчев, вчера пред TV7.

      Добре казано, на моменти дори звучи и смислено, но не става ясно от кого ще защищава българските граждани - може би от други български граждани, които са така да се каже "второ качество" и пречат на първокачествените българи да разгънат напълно управленският си потенциал.

    Преди една година си мислех, че Цветан Цветанов е образец за полицай - не особено умен, изпълнява без да разсъждава и няма кой знае какви морални скрупули и задръжки. Е, не съм бил прав - Йовчев е класи над него и по мисловен дефицит и по липса на скрупули и задръжки. Уважаеми министре, как разбра кои са баш българите? Може би имат специални паспорти, в които пише член и симпатизант на БСП и това ги прави автоматично по-българи? Ако това е така, нека поне да плащат и двойни данъци - знае се, че повечето привилегии носят и повече задължения - нали така?!


    След което продължава: "полицията разполага със снимки на 39 души: "Ще ги установим всичките и оттам нататък ще действаме по закона, както и досега. На някои ще бъдат повдигнати обвинения – в зависимост кой какво е правил." 

    Един познат пък, разполага с чудесни снимки на полицаи със свалени значки, без опознавателни знаци и с маски на лицето биещи наред, както виновни, така и нищо неподозиращи хора. Това са полицаи, които не действат по закона. Йовчев, 21 век е -
не ставай смешен. От много време, правенето на снимки на протестни мероприятия, не е патент само на полицията. Отдавна протестиращите по света, както и футболните агитки примерно на Острова, снимат полицейските безобразия. Така при нужда имат факти, които да се представят в съда в своя защита.

    Та и ние, второкачествените българи нахитряхме, поизучихме англииските номера и ги прилагаме с удоволствие. Все пак, няма да седнем и да се кротнем заради кефа на г-н вътрешният министър. Както се казва: има работа да се върши..




Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: larryone
Категория: Политика
Прочетен: 405791
Постинги: 176
Коментари: 727
Гласове: 630
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930