Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.07.2013 06:10 - В помощ на прокуратурата
Автор: larryone Категория: Политика   
Прочетен: 6283 Коментари: 3 Гласове:
0

Последна промяна: 27.07.2013 06:20

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg


Въпрос - Как се нарича полицай без значка и знаци за    разпознаване?

Отговор - Обикновен гражданин.

Въпрос - Как се нарича полицай, който преди акция   умишлено сваля полицейската си значка и знаците, които го индентифицират?
Отговор - престъпник

Въпрос - А как се нарича полицай, който знаейки, че отива на акция, умишлено сваля значката си и индентифициращите го знаци, слага маска и бие наред протестиращи, без да има пряка заповед за това?

Отговор - престъпник, извършител на криминално деяние. До колкото това деяние подкопава авторитета на полицията, а оттам и авторитета на държавните институции и на Държавата като цяло, то се явява тежко криминално деяние с висока степен на обществена опасност и значимост.

Въпрос - къде би трябвало да се намират извършителите на тежки криминални деяния с висока степен на обществена опасност и значимост?

Отговор - В затвора.

Въпрос - Те там ли са в момента, или поне следствени ли са?

Отговор - Не.

Въпрос - Има ли шанс, законът реално да бъде приложен спрямо полицаите - престъпници?

Отговор - Хммм. Абе, как да ви кажа....

Прокуратурата и лично г-н Цацаров са се самосезирали, за необосновани случаи на полицейско насилие при разпръсването на протеста пред Народното събрание. Високо оценявайки това тяхно действие предлагам на  вниманието им горният диалог - той бе трябвало да ги улесни доста.
Когато прокуратурата се самосезира и започне "работа" по някакъв проблем, това и действие обикновено поражда различни емоции. Най-често това е смях, но не са редки случаите и на гняв и недоволство. Безспорно обаче е само едно - никой не скучае..





Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

1. larryone - И тъй като си зачекнал темата, хайде ...
27.07.2013 17:41
kansandilh написа:
И тъй като си зачекнал темата, хайде да я разгледаме и от другата страна, от страната на "битите протестиращи".


Това, което сте написал е абсолютно вярно - полицията арестува хулигани и прочее смутители на обществения ред, както и използва сила при оказване на съпротива. Забележете, това се отнася до органите на Полицията, а не до маскирани престъпници. Или ми казвате, че МВР шефовете са разпоредили свалянето на значките и слагането на маските?
Колкото до употребата на сила, един приятел разполага с много готино 15 минутно видео, където ясно се виждат маскираните (те не са и полицаи), как бият напълно невинни хора. При интерес го е готов да го предостави от чисто хуманитарни подбуди и в интерес на правосъдието.
цитирай
2. zaw12929 - АВТОР НА ТАКИВА ПИСАНИЯ СЕ НАРИЧА ...
29.07.2013 10:43
АВТОР НА ТАКИВА ПИСАНИЯ СЕ НАРИЧА МАНИПУЛАТОР И ВРЕДИ ПЪРВО НА СЕБЕ СИ, КАТО УРОНВА АВТОРИТЕТА НА ДЪРЖАВАТА, НА ДЪРЖАВНОСТТА И ЗАЩО ДА ГО ПРАВИ?!
САМ ДА СИ ОТГОВОРИ- И НА ЦИГАНИТЕ ДАВАТ ПО 20 ЛВ ЗА ГЛАС...
ВИЕ НЕ СТЕ НОРМАЛЕН Е ДРУГОТО ОБЯСНЕНИЕ САМ СИ ОТГОВОРЕТЕ ПСИХИАТРИ ИМА... КАКВО ЧАКАТЕ?
цитирай
3. larryone - АВТОР НА ТАКИВА ПИСАНИЯ СЕ НАРИЧА ...
29.07.2013 11:31
zaw12929 написа:
АВТОР НА ТАКИВА ПИСАНИЯ СЕ НАРИЧА МАНИПУЛАТОР И ВРЕДИ ПЪРВО НА СЕБЕ СИ, КАТО УРОНВА АВТОРИТЕТА НА ДЪРЖАВАТА, НА ДЪРЖАВНОСТТА И ЗАЩО ДА ГО ПРАВИ?!
САМ ДА СИ ОТГОВОРИ- И НА ЦИГАНИТЕ ДАВАТ ПО 20 ЛВ ЗА ГЛАС...
ВИЕ НЕ СТЕ НОРМАЛЕН Е ДРУГОТО ОБЯСНЕНИЕ САМ СИ ОТГОВОРЕТЕ ПСИХИАТРИ ИМА... КАКВО ЧАКАТЕ?


Какво манипулативно прочетохте и кое не е вярно? Ако сте обърнал внимание, тези дни и главният секретар на МВР призна, че има полицаи нарушили законът по време на протеста. Разбира се, за определена група хора считаща себе си за непогрешими, въпросната фактология дразни. Я да ви попитам - гледам разбирате от медицина - ако гинеколог прави нелегални аборти у дома си, какъв е? Същите са и полицаите свалили значки, скрили самоличността си и биещи наред. Аман от милиционери!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: larryone
Категория: Политика
Прочетен: 405869
Постинги: 176
Коментари: 727
Гласове: 630
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930