Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.07.2013 06:15 - Няма депутат - няма протест
Автор: larryone Категория: Политика   
Прочетен: 952 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 25.07.2013 06:16

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg


   

   
За да няма повече пострадали и изхождайки от нашенските реалности, предлагам следното:   парламентът да бъде преместен и да провежда заседанията си в Плевен, Монтана или Видин (по избор). Тези градове не само не протестират. Те  подкрепят управляващата коалиция с разум и сърце. Така ще бъдат постигнати, няколко ефекта:

   1 - Северозападна България ще живне - депутатите са известни, като хора обичащи лукса и желаещи всичко да им е под ръка. Тази тяхна особеност, ще доведе до небивал разцвет на услугите (всякакви) и в резултат до силен регионален икономически растеж. Хората от тези градове, традиционно подкрепящи БСП и нейните съюзници бързо ще забогатеят и най-накрая ще видят отплата за горещата си подкрепа към "столетницата".

   2 - Депутатите ще могат, ако искат и пеша да ходят на работа - никой няма да им вика "червени боклуци", хората ще ги поздравяват с уважение, даже някой може и ръка да целуне на Станишев.

   3 - Както се знае:  има депутат - има протест, няма депутат - няма протест. Пропадналите софиянци ще трябва да се укротят - да не вземат всеки ден да пътуват примерно до Плевен я! Или до Видин.

   4 - Ще се запазят жълтите павета. Въпросната настилка, стана нарицателно за място на протести против властта и като знам, колко им е акъла на политиците, ще накарат Фъндъкова да ги извади и да асфалтира площада.

    Толкова е лесно. Един указ за преместване на парламента (работа за два часа) и   всички ще бъдат доволни, а парламентарната дейност ще  закипи отново. Хем след четири години, когато по традиция  лъснат поразиите от управлението на БСП, гражданите на Северозападна България ще имат възможност лично да похвърлят камъни по депутатите - да видят дали е лесно.

   Има само една пречка - 90% от депутатите са от село и връщането им в провинцията, се явява непреодолима психологическа бариера за тях. Явно, на омразните жълти павета им харесва.
Ама много!




Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

1. theeconomist - Гледам, че силните ти страни са обективността
25.07.2013 08:07
безпристрастността и политическия сарказъм.
Само да питам, любимите ти комунисти от ГЕРБ, ще продължат да ходят "дистанционно" на работа или въобще няма да ебават?
И да ти предложа, що на кабинета на кардиологията си не напишеш, че лекуваш само протестиращи и то само със синя кръв? Ако ти е личнен кабинета, разбира се. Въпреки ,че при болшинството от вашта професия днес / нищо лично /, това няма голямо значение.
Той Цветанов ви го каза - ма кой да чуе?
Хубав и прохладен ден!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: larryone
Категория: Политика
Прочетен: 405200
Постинги: 176
Коментари: 727
Гласове: 630
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930