Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.07.2013 06:17 - Историята не хапе
Автор: larryone Категория: Политика   
Прочетен: 893 Коментари: 3 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg


      Другари, четете историята - тя не хапе! Най-много да вземете да научите нещо.

     Привържениците на диалектическият материализъм, знаят много добре - историята учи. Управляващата в момента коалиция, е състовена изключително от последователи на въпросното филосовско течение - ако не те самите, то техните родители са изповядвали идеите на Маркс и Енгелс, а те самите са закърмени с тази доктрина. Както каза веднъж самият Станишев - "баща ми беше социалист, аз какъв да съм?" ( Баща му беше комунист, но това е друга тема).
     Не мога да разбера, как не им ли омръзна на БСП всяко тяхно управление да приключва с пълно фиаско и единствено полицията да  спасява задните им части?! Защо не се поучиха от историята и не попрочетоха нещо за управлението на Жан Виденов - например, как приключи то, каква беше ролята на Николай Добрев и Гоце Първанов? Противно на мнението на онзи илитерат Миков, работата на полицията и на жандармерията не е да пази костюмчето на Мая Манолова, нито да осигурява спокойствие и конфорт на депутатите и в частност на парламентарният шеф. Нормалните условия за работа си ги осигуряват самите управляващи, като взимат правилните решения. След като правилните решения ги няма никакви, значи е време да се отстъпи място на по-умни от наличните в момента парламентаристи. Това ще стане по един или друг начин, въпросът е - каква ще е цената?
     За жалост, днес Николай Добрев е вече покойник, а Първанов така да се каже не е на мода и е неактивен. Така, че ако нещо се обърка, кой ще отървава другарите  и този път?!




Гласувай:
2



1. zarenkow - Само дето са далече от , което и да е философско течение.
24.07.2013 08:39
Защото течението , което ги влече е единствено слугинажа към Русия. В същност не е и към Русия, защото и тези на власт там, не служат на Русия, а единствено на международната мафиотска групировка, прегрупирана и оцеляла от миналото.
цитирай
2. jeremy231 - Здрасти! Абсолютно прав си!
24.07.2013 12:23
Аз ще допълня още нещо. Ако не беше врътката Станишко-Манолова-Цацата-записи-Костинброд, "другарите още щяха да гледан власт през крив макарон. За "жалост" на текущите другари, след снощи и днес, ще продължат с гледането и през макарона. С тази разлика, че преди допуснахме техния Костов да ни изпързаля. Днес вече е различно. При Виденов хладилника управляваше мисленето. Днес хладилника и телевизията не управляват. Управляват главите. Имам много точна представа кои са основната сила на протеста. Не всички са млади /аз/ и хубави /пак аз/:-))) Но основната маса са мислещите хора.
Лари, червените са любители на собствената си измислена история. Не очаквай от тях да си вадят поуки от нея.
цитирай
3. morko - Джереми ли джедай ли си, кажи каква ...
25.07.2013 16:55
Джереми ли джедай ли си ,кажи каква беше врътката в Костинброд на нас грозните и на средна възраст хора.Мъчно ти е ,че ГЕРБ не можаха да потретят врътката и не можаха да се докарат да 118 депутата и още 15 тина на Янето както беше замислено.За това Мая Манолова сега ще въведе машинното гласуване и Герб ще се борят да достигнат процентите на Волен Сидеров.Така ,че мъничко изчакайте и губете търпение.Всичко по реда си,до лятото ще излезнат още тефтерчета и истории
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: larryone
Категория: Политика
Прочетен: 405424
Постинги: 176
Коментари: 727
Гласове: 630
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930