Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.06.2013 06:19 - Аферим БСП, машаллах!
Автор: larryone Категория: Политика   
Прочетен: 1077 Коментари: 4 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
     Кой каза, че времето на рекордите било отминало? В спорта и поне по отношение на България, това е факт.Но виж в политиката....
     Вчера, БеСеПе-тата в парламента поставиха нов рекорд по безпринципност, избирайки  своеобразният  "еволюционен връх"  Делян Пеевски за шеф на ДАНС.Младежът с физиономия говореща за буден ум, висок интелект и загатваща за скрити възможности.Така оправен, такъв принципен експерт (Орешарски), така решен да стигне докрай (Станишев) и отдалече миришещ на пот и корупция (Реймънд Чандлър).Чудех се, защо на времето в Чикаго са се справили трудно с мафията, а то било защото не са се сетили да сложат Ал Капоне за шеф на полицията.
      Ако се абстрахираме  от емоциите, остава въпросът защо избраха Пеевски? По скоро, защо точно него? Политиците не са толкова глупави и със сигурност са очаквали бурни и негативни реакции.От такива тарикати със силно развито чувство за самосъхранение, човек не очаква необмислени ходове, а БеСеПе-тата направиха точно това.Явно не става дума само за пари (ако беше само за тях, можеше да назначат Алексей Петров - той поне е работил за ДАНС), а има и някакви тежки зависимости.Какви са те най-вероятно ще разберем след известно време, но вчера за пръв път виждам отявлени "пердета" като Станишев и Местан да се чувстват в небрано лозе и да мънкат по телевизиите.Кой е силният човек дето ги навежда и какви интереси има той? Има голямо поле за размисъл по въпроса. А в какво се е превърнала държавата и има ли въобще такава, това е друга тема.
     Докато станат ясни нещата обаче, препоръчвам на другарите да не спират.Не трябва да се ограничават само с Делян Пеевски.Има толкова светли личности свързани с партията майка - Марио Николов (делото САПАРД), Валентин Димитров (Вальо Топлото), Веселин Георгиев (батко и братко) - тях на кого ги оставяте - та те не са ли ваши деца?!
     Двете БеСеПе-та - българското и турското успяха да сътворят наистина голяма купчина крайни продукти от обмяната на веществата, като дори надскочиха собствените си категорични рекорди от времето на Луканов и Виденов.Браво бе! Както се казва: Аферим БСП, машаллах!

   
   



Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

1. zaw12929 - Който е за ГЕРБ е съучастник в престъпленията им
15.06.2013 06:39

Тръгни след бръмбар, ще стигнеш до лайната на ГЕРБ :
15 06- червен код за политиката на Орешарски!
Ден за България- ще възкръсне или ще се срине окончателно, в плен на мутрите ! За президента- той вика Аз съм Гербажия и трябва да отстъпите властта защото: но...
Да стискаме палци да оцелее това, мислещо за добруването на България правителство
Пеевски е опасен за … ГЕРБ. ГЕРБ знаят, какво той знае и може
Подготвиха се за посрещането му:
те се занимават само блокиране работата на парламента и сваляне на Правителството ЗАТОВА:
Плащат яко и ако БСП подмени Пеевски- по добре да отива на предсрочни избори. Защото … Пеевски може да се пребори с тях, ако го оставят хората.

Както циганин гласува, за който му плати, така и ГЕРБ с плащане протестиращи държи. Няма спасение за бедняка българин.

Пеевски не е собственик на никакви медийни империи- това е на майка му. Не случайно в публичното пространство се манипулира с неговото име и ако бе вярно- съдът нямаше да го възстанови на работа. За истината медиите мълчат. Те всеки ден се занимават със свалянето на това управление…

Манипулира се и срещу областни управители от ДПС – те не са турци, а равноправни българи.

Днес аз загубих доверие, че България ще може да тръгне нагоре!! Имаме парламент, нека да промени и избирателния закон:
- да се изключат неграмотните да гласуват, за да няма платени роми да променят вота
- да не гласуват хората , които не са в България;
- бюлеттините да се изработят в държавната печатница;
- ДА АРЕСТУВАТ И ОБВИНЯТ ИСТИНСКИ ХОРАТА СЪСИПАЛИ БЪЛГАРИЯ И ТЕ НЕ СА ОТ ДПС и БСП...
Желаещите на всяка цена власт се спуснаха на улицата да искат ГЕРБ Какво падение и нито мисъл за хората за зимата, за големите сметки и да съборим тези, преди да съборят енергийната мафия, да върнат , даже да национализират окрадените милиарди: но да сме разумни и да не допуснем кръв.

Вина за всичко, което става е и на оная, ТРЕТАТА власт, която не арестува виновниците за съсипията- както това става в Чехия,
цитирай
2. larryone - Вина за всичко, което става е ...
15.06.2013 07:10
[quote=zaw12929]


Вина за всичко, което става е и на оная, ТРЕТАТА власт, която не арестува виновниците за съсипията- както това

Вече ви отговорих, но хайде пак: ако Третата власт беше арестувала виновниците за съсипията навремето, то за явлението БСП щеше да се учи само в учебниците по история, а от България можеше да стане държава.
цитирай
3. zarenkow - Отново поста е право в целта и кара ...
15.06.2013 08:50
Отново поста е право в целта и кара някои да се упражняват и пишат глупости. Колкото и да вадят , като плашило герб, вече и за себе си са жалки. Казвате "Двете БеСеПе-та" , а бих допълнил - поне три са, защото там е и фашизирания клонинг. В близкото минало бяха доста повече, като дори и в сдс преобладаваха червените спецове. Сега става ясен проекта за тоталното овладяване на медиите и скриване на собствениците им, задружно и дългогодищно усилие на бсп и дпс. Това събиране на полиция, разузнаване и медии, при лишен контрол от други институции е лелеяната дългогодишна цел. Тази цел е и причината да извършат този така вонящ ход. То си е казано: "По делата им ще ги познаещ", ако не ги познавахме отдавна.
цитирай
4. komunisticheski - бсп е октопод
15.06.2013 12:43
тази групировка е истински майстор в това да си създава "алтернативи" - партии, крила, дискусионни клубове, движения, които всъщност са или патерици, или спасителни варианти за момента, в който повече няма да могат да заблуждават хората в сегашната си форма и ще се трансформират в нещо "друго".
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: larryone
Категория: Политика
Прочетен: 405752
Постинги: 176
Коментари: 727
Гласове: 630
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930