Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.06.2013 06:40 - Давай Волене!
Автор: larryone Категория: Политика   
Прочетен: 1407 Коментари: 4 Гласове:
5

Последна промяна: 08.06.2013 06:41

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
      На самовлюбените комплексари като Волен Сидеров, човек най-добре може да им  помогне да се  излекуват убивайки ги с мълчание. Ако нито една медия не обръща внимание на "изпълненията" му и не публикува и ред относно сквернословията, които сипе в парламента - той е свършен. Гигантското му его ще го убие. Просто е невероятно - толкова дребен човек,а егото му надхвърля Хималаите.
     Не бива да се допуска неуравновесени хора да бъдат избирани в Народното събрание.Още по-малко трябва да получават решаващ глас в управлението на държавата. Тези от вас, които са гледали тези дни телевизия, със сигурност са забелязали, как лидерът на "Атака" видимо се "освежава" и тонизира щом мерне репортер. Ако пък медията е телевизионна, че и национална - направо става неудържим. Повод да напиша това, ми дава гостуването на Сидеров в предаването "Лице в лице" по БТВ, което мина така да се каже - незабравимо. Редувайки елементарни съждения и откровени лъжи със слухове,които се опита да представи като факти, лидерът на националистите се постара да постигне нещо. Какво е то,  за мен остана загадка, но пък успя да инициира цяла гама от емоции в душата ми - от учудване, през недоумение и дори гняв, до тиха печал на финала. Познавам доста симпатизанти на  "Атака"  - свестни хора и те също недоумяват каква е тази метаморфоза у лидера им.
    Всъщност замисляйки се, няма нищо лошо - с поведението си Сидеров сам си копае гроба. Както гласи народната мъдрост - " никога не е късно, да станеш за резил ". Давай Волене!




Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

1. evrazol - лидерът на националистите се постара да постигне нещо. Какво е то, за мен остана загадка,
08.06.2013 07:41
лидерът на националистите се постара да постигне нещо. Какво е то? - Популярност сред живеещите с първичния си инстинкт. Това му е таргет групата. Комунистите са класи над него в демагогията. ГЕРБ са класи над него в популизма. Нишата, която му е оставена за изява са първичните хора. А те предизвикват точно такъв букет от емоции у нормалните.
цитирай
2. vmir - Този няма как да бъде националист,
08.06.2013 08:03
защото който се посвещава на нацията си, намира начини да й бъде полезен и внимава да не й вреди. За съжаление, пораженията върху нацията от примитивния "национализъм" са много повече от ползите. Между впрочем, същия този елементарен национализъм е осмян в западна Европа преди повече от век, но упорството в него роди една от водещите идеи, довели до ВСВ и десетки милиони убити. Да използваш национализма като претекст за създаване на същата мотивация, омраза и противопоставяне е подигравка със здравия разум, лумпенизиране на политиката и е поръчка, експлоатираща желанието на Волен да бъде фактор.
цитирай
3. jeremy231 - А, сега го пързалят по всички медии, за да се излага.
08.06.2013 09:36
Така навремето Костов и Надка утрепаха "синьото", сега Волен ще утрепе и национализма. Като им слушам аргументите, такъв смях ме избива. Особено оня Денислав ли беше. :-)))))))))))))))))) Но забелязваш ли как скачат вкупом в Парламента? Провокират.:-)))))))))) Скоро ще излезе и в сума, колко струва "спасяването" на България от ГЕРБ и от мандат на ДПС. А Денислав ще мори ДПС със здрав секс, според мене.
цитирай
4. komunisticheski - знае какво прави
15.06.2013 12:40
Пишат го луд, но сидеров е изключително обигран и много добре знае какво прави и най-важното за него - как да го материализира финансово. А партийката му е просто едно от разклоненията на октопода бсп и в момента майката двайсетолетница жъне плодовете.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: larryone
Категория: Политика
Прочетен: 405121
Постинги: 176
Коментари: 727
Гласове: 630
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930