Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.04.2013 06:09 - Искаме си Тодор Живков
Автор: larryone Категория: Политика   
Прочетен: 1254 Коментари: 1 Гласове:
1

Последна промяна: 26.04.2013 06:11


Както и да го въртим,както и да го усукваме,накрая го докарваме до комунизъм - това го каза един познат и ме накара да се зачудя - аджеба май ще излезе прав.
      Българите категорично си искаме Тодор Живков.Това го доказват  не само носталгичните приказки и писания по темата,но и резултатите от всички избори до този момент.И ако някоя партия открие начин да възкреси бившият първи и го сложи начело на листите си,ще си гарантира вечно управление и категорично мнозинство в парламента.Може би възразявате,че сега времената са други и разбира се няма да сте прав.Да попитам,какво сега е по-различно в сравнение с преди 23 години освен,че  може да псуваш политиците на висок глас и има мобилни телефони? Нещо друго промени ли се?
     Както твърдят класиците на марскизма и ленинизма,какъв е един обществин строй се определя от това,кой притежава средствата за производство.Ами сега? По изключение съм склонен да се съглася с тях и като си направим сметката излиза,че:
     У нас различни предприятия и заводи (до колкото въобще ги има) са собственост на хора,свързани или с Държавна сигурност или с БКП,или и с двете.Тях правосъдието не ги лови изобщо,финансовите ревизии винаги ги подминават,а смазването на конкуренцията с бандитски методи,както и безогледното експлоатиране на работещите  са им запазена марка.Та какъв тогава е строят и кой управлява държавата?!
     Затова,на 12 май,когато отидете да гласувате го направете с ясното съзнание,че подкрепяте Българската Комунистическа Партия и нейните производни - БСП,ДПС,РЗС,ОДС,СДС,Кунева,ГОРД и така нататък.ГЕРБ умишлено не ги слагам в списъка.Както се видя през последните дни,всички партии скачат единодушно срещу тях,а това значи,че не са от "семейството".Всеки сицилиански дон ще ви  каже,че на човек,който не е от фамилията доверие не може да се има.
     Добре е да се замисли човек и прецени кое е правилно като постъпка.За себе си знам - комунисти не подкрепям и съответно няма да гласувам.Не искам отново Тодор Живков.




Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

1. shout - Преди 23 г. имаше работа за хората, ...
26.04.2013 10:35
Преди 23 г. имаше работа за хората, храните бяха чисти без химия в тях, всичко се произвеждаше с контрол и вкуса почти навсякъде на хляб, мляко, сирене и колбаси беше един и същ!!!! А сега в продуктите има повече химия, отколкото суровина, "нямало било суровина, много хора сме били!?". Тогава въздухът беше чист и небето синьо, днес - небето нашарено и замъглено с химическа мъгла от много самолети пръскащи отрови и химикали над цяла България! Само, че българите това не го виждат и чуват! Вместо заводи се построиха хиляди болници, които чудно защо все със здравната каса искат да работят!? съсипано образование, здравеопазване, ограбени спестявания, увеличаваща се пенсионна възраст !!!!! и т.н. неща, които водят народа до пълното му оскотяване, намаляне на живота му и загиване. картината е ужасяваща, но българина не може а и не желае да я проумее, което е негова голяма грешка. И когато се опиташ да му отвориш очите, той нагло се смее и те нарича с какви ли не епитети, пък той самия е май такъв. България загива, това е извода! И на края да припомня едни думи на Томас Джеферсън, 3-ят президент на САЩ казани преди 200 години:
"Когато народа се страхува от правителството имаме тирания.
Когато правителството се страхува от народа имаме свобода!"
Т.е. народът е този, който трябва да диктува нещата, които се случват и които трябва да се случват! Народът !!!!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: larryone
Категория: Политика
Прочетен: 405193
Постинги: 176
Коментари: 727
Гласове: 630
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930